07:41 04.07.2019

У Конгресі США закликали підтримати резолюцію щодо засудження повернення РФ в ПАРЄ

1 хв читати
У Конгресі США закликали підтримати резолюцію щодо засудження повернення РФ в ПАРЄ

У Конгресі США група підтримки України закликала підтримати внесений Палатою представників проект двопартійної резолюції, яка засуджує повернення Росії до Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) не дивлячись на невиконання пред'явлених їй вимог, повідомила прес-служба посольства України в США.

"Співголови Конгресового українського кокуса представили двопартійну резолюцію, в якій засудили рішення ПАРЄ про відновлення права голосу делегації РФ", - йдеться в повідомленні посольства в Фейсбук.

Зокрема, в тексті резолюції США висловлюють стурбованість рішенням ПАРЄ, яке не передбачає покарання за злочини Росії і заохочує "російського диктатора" (президента Володимира - ІФ) Путіна до нових.

"Росія була справедливо вигнана з РЄ за атаку проти суверенітету України в Криму. Російські сили не тільки залишилися в Криму, РФ почала смертоносну війну на українському Донбасі і продовжила здійснювати в усьому світі дестабілізуючі дезінформаційні кампанії, спрямовані на підрив міжнародних демократичних інститутів. Росія здійснила небезпечний напад на кораблі українських ВМС, незаконно захопила в Керченській протоці 24 українських моряків і три судна, які продовжує утримувати. Росія не повинна бути нагороджена за її антидемократичну поведінку, яка знову і знову повторюється. Закликаємо всіх своїх колег в Палаті представників підтримати цю двопартійну резолюцію", - йдеться в заяві, оприлюдненій конгресменами під час офіційного представлення резолюції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА