21:50 31.05.2019

Разумков сподівається, що закон про відкликання нардепів все ж буде розроблений і прийнятий Радою

2 хв читати
Разумков сподівається, що закон про відкликання нардепів все ж буде розроблений і прийнятий Радою

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков висловлює надію, що закон про відкликання народного депутата України буде розроблений і в підсумку прийнятий Верховною Радою.

"Ми пропонували і пропонуємо закон про відкликання народного депутата. Я дуже сподіваюся, що цей закон все-таки буде розроблений і все-таки прийнятий в парламенті", - сказав він під час ток-шоу на телеканалі "112.Украіна" в п'ятницю ввечері, коментуючи озвучену в ефірі тезу про те, що нардепи не ходять на роботу, за що не несуть ніякої відповідальності, і як наслідок, робота парламенту не зміниться в разі скорочення кількості народних депутатів, а витрати на утримання депутатського корпусу знизяться.

"Коли обиралося 450 депутатів, у нас тоді країна була набагато більшою (за кількістю проживаючих в Україні громадян - ІФ). Сьогодні ми розуміємо, що багато хто виїхав, багатьох уже просто немає. І, напевно, і такої кількості народних депутатів може не бути, можна і трохи менше ... Але основна проблема навіть не в кількості, яку можна зменшити, а в якості. Тому що тут не стільки кількість народних депутатів, яка теоретично може бути в цій Раді, а турбує та кількість депутатів, які ходять на цю роботу", - сказав глава "Слуги народу".

Разумков повністю підтримав озвучену перед цим в ефірі ток-шоу телеглядачем тезу про те, що "Якщо ти не ходиш на роботу - тебе звільнять".

"Ви (громадяни України - ІФ), як роботодавець, народного депутата звільнити не можете. Вам треба чекати п'ять років (термін, на який обирається скликання Верховної Ради - ІФ). Взагалі класна робота: ти береш на роботу співробітника, через два місяці розумієш, що він взагалі не такий, як тобі треба було, не виконує ті обіцянки, які тобі давав, на роботу не ходить, зарплату отримує, голосує за сусіда, а ти його звільнити не можеш. Тому ти повинен чекати п'ять років, щоб потім його вигнати, в кращому випадку", - зазначив політик.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА