14:06 14.04.2019

Зеленський заявляє, що на "Олімпійському" проти нього готували провокацію

2 хв читати
Зеленський заявляє, що на "Олімпійському" проти нього готували провокацію

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявляє, що відмовився здавати аналізи на НСК "Олімпійський" на вміст в організмі наркотичних речовин, оскільки йому надійшла інформація, що проти нього готується провокація.

"Для мене все це не гра... коли-небудь, після всіх цих виборів, на світ проллється інформація, як на НСК "Олімпійський" хтось готував проти мене провокацію. Я туди не поїхав, отримав таку секретну інформацію. Зараз я не готовий про неї говорити. Коли дізнаєтеся цю інформацію, ви мене зрозумієте", - сказав В.Зеленський в інтерв'ю журналістам у Парижі, оприлюдненому на відеосервісі YouTube.

"Я справді не хотів їхати на НСК через дуже просту причину: я не знав, що там будуть робити з моїми аналізами потім. Я нікого не звинувачую. Може, інформація, яку я отримав за день до цього – може, це брехня, тому я нікого не звинувачую і в поліцію не звертався", - додав він.

Своє рішення здати аналізи в приватній лабораторії EuroLab В.Зеленський пояснив тим, що знає її власників. "Я знаю кілька лабораторій, які беруть аналізи. "Євролаб" – знаю просто Пальчевського (власник Eurolab Андрій Пальчевський), це правда. Я знаю ще "Борис", знаю Мішу Радуцького – щоправда, не знаю, чи продали вони там клініку, чи ні, який статус. Я міг поїхати туди або туди", - розповів він.

На запитання про причини відмови на заклик мера Києва Володимира Кличка прибути на НСК "Олімпійський" і здати аналізи представникам антидопінгової організації VADA (Voluntary Anti-Doping Association), які приїхали в Київ, В.Зеленський відповів про недостатню довіру до організації і заявив, що ця пропозиція В.Кличка було політично вмотивованою.

"Володя Кличко запропонував це не як великий спортсмен, а як людина, яка раптом почала брати участь у політичній грі. Це нехороша історія. Що стосується цієї "Вади" – ви ж знаєте, що їх там кілька, ні? Якби ми з вами були десь за кордоном – не тому що я не довіряю нашим лікарям – я б поїхав, для мене це взагалі не проблема", - сказав В.Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА