18:45 28.01.2019

Ставки на перемогу Порошенка й Тимошенко на виборах президента в букмекера bwin зрівнялися

3 хв читати
Ставки на перемогу Порошенка й Тимошенко на виборах президента в букмекера bwin зрівнялися

 Букмекерська компанія ElectraWorks Limited (Гібралтар), що працює під брендом bwin і належить GVC Holdings PLC, який котирується в Лондоні, підвищила ставки на перемогу Петра Порошенка на майбутніх виборах президента України до 2,5 до 1 з 3,5 до 1 тиждень тому, зрівнявши їх зі ставками на перемогу Юлії Тимошенко.

Згідно із сайтом bwin найбільшу конкуренцію їм становить Володимир Зеленський, ставки на можливе президентство якого за місяць з середини грудня зросли з 8 до 1 до 4,5 до 1, але останній тиждень залишаються на цьому рівні.

Водночас ставки на перемогу деяких інших кандидатів помітно знизилися. Зокрема, для Анатолія Гриценка вони тепер становлять 13 до 1 (тиждень тому - 10 до 1), Юрія Бойка та Олега Ляшка - 51 до 1 (тиждень тому - 34 до 1 і 41 до 1 відповідно).

На незмінному рівні залишилися оцінки шансу, що наступним президентом України стане Андрій Садовий - 34 до 1.

Із таблиці було вилучено Святослава Вакарчука, котрий заявив про неучасть у цих виборах, але з'явилося кілька нових кандидатів, на перемогу яких встановлено дуже низькі ставки: Олександр Вілкул - 1 до 101, Євген Мураєв та Ігор Смешко - по 1 до 301, Руслан Кошулинський і Олександр Шевченко - по 1 до 501, Геннадій Балашов - 1 до 1001.

Ставка на перемогу будь-якого іншого кандидата приймається з коефіцієнтом 17 до 1 (було 14 до 1).

Для порівняння: ставки на те, що Дональд Трамп залишиться на другий президентський термін за підсумками виборів наприкінці 2020 року, за останні три тижні залишилися на рівні 3 до 1.

Ставки на те, що у Великій Британії до кінця цього року буде новий референдум щодо Brexit - 2,9 до 1 (з 4 до 1, що Велика Британія проголосує "залишитися" в ЄС) проти 1,36 до 1, що такого референдуму не буде.

Ставки на виграш збірної України відбіркової групи на Євро-2020 приймаються з коефіцієнтом 4,5 до 1, що відповідає показнику збірної Сербії проти 1,44 до 1 у збірної Португалії.

Bwin приймав ставки і на президентські вибори, призначені на 17 січня 2010 року. Станом на 11 грудня 2009 року шанси Віктора Януковича на перемогу оцінювалися з коефіцієнтом 1,67 до 1 проти 2,07 до 1 в Ю.Тимошенко.

За лідерами тих передвиборчих перегонів із великим відривом ішли Арсеній Яценюк (23 до 1), тодішній президент Віктор Ющенко (27 до 1) і Сергій Тігіпко (30 до 1). Шанси Анатолія Гриценка тоді оцінювалися як 200 до 1.

Компанія bwin International Ltd. заснована в 1999 році. Спочатку називалася Simon Bold (Gibraltar) Ltd., а в 2001 році її поглинула bwin Interactive Entertainment AG (Відень, Австрія), яку, у свою чергу, на початку лютого 2016 року придбала GVC.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА