17:54 28.01.2019

Майже половина американців не довіряють Трампу в питанні про майбутнє США - опитування

2 хв читати
Майже половина американців не довіряють Трампу в питанні про майбутнє США - опитування

 Практично половина американців заявили про відсутність у них довіри до дій, які робить президент США Дональд Трамп для майбутнього країни, йдеться в спільному опитуванні ABC News і The Washington Post.

Так, згідно з результатами опитування, орієнтовно 48% респондентів "зовсім" не довіряють діям Д.Трампа. Водночас 16% опитаних заявили, що "трохи довіряють" його рішенням, що стосуються майбутнього США.

Більше третини опитаних (35%) заявили про довіру діям Д.Трампа. Серед тих американців, які висловилися позитивно про рішення Д.Трампа, 21% заявили, що "значно" довіряють йому.

З тим, що президент США є сильним лідером, погодилися майже 48% опитаних, тоді як 51% не погодився з цією оцінкою. Водночас, лише 41% американців погодилися з твердженням, що він приніс до Білого дому необхідні зміни (майже 56% респондентів не згодні). 39% опитаних згодні з тим, що у Д.Трампа правильний характер і тип особистості для того, щоб бути ефективним президентом країни (майже 58% не згодні з цим, решта вагалися з відповіддю).

Крім цього, 61% опитаних американців не вважає, що Д.Трамп чесний (приблизно 36% дотримуються протилежної думки), майже 36% вважають, що Д.Трамп вміє укладати хороші політичні угоди, а 58% - з цим не згодні. Лише третина американців вважає, що президент розуміє проблеми народу, тоді як приблизно 65% опитаних так не думають.

Соціологи відзначили збереження тенденції, відповідно до якої чоловіки традиційно позитивніше оцінюють Д.Трампа, ніж жінки. Наприклад, 48% чоловіків погодилися з тим, що Д.Трамп укладає хороші політичні угоди, тоді як серед жінок із цим згодні лише чверть опитаних американок.

Крім того, приблизно 57% опитаних американок заявили, що абсолютно не довіряють рішенням Д.Трампа, тоді як серед чоловіків, що дотримуються такої позиції, частка становить 39%. Також дослідники з'ясували, що лише 24% жінок Д.Трамп імпонує як особистість, при цьому він різко не подобається 55% опитаних американок. Водночас він різко не подобається 35% опитаних чоловіків, але викликає симпатію у 42% опитаних.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА