18:22 22.01.2019

Бойко і Рабинович закликали опозицію об'єднатися заради майбутнього України

2 хв читати

Засновники "Опозиційної платформи - за життя" Юрій Бойко і Вадим Рабинович на спільному брифінгу у вівторок, 22 січня, назвали дату Всеукраїнського надзвичайного з'їзду "Опозиційної платформи - За життя" і закликали опозиційні сили до консолідації заради перемоги на виборах.

Рабинович повідомив, що Всеукраїнський надзвичайний з'їзд партії відбудеться 29 січня і на ньому буде підтримано висунення Ю.Бойка кандидатом у президенти. "Надзвичайний він тому, що на ньому ми маємо виробити методи боротьби з політичною і економічною катастрофою, що охопила країну" - заявив парламентарій

"Приєднуйтесь до тих, хто може перемогти цю владу. Це дуже важливо. А потім розберемося, хто кому Рабинович", - додав політик.

"Ю.Бойко висловив подяку В. Рабиновичу за підтримку його кандидатури на президентських виборах." Це лише початок об'єднавчого процесу, який набирає ходу. До нас приєднуються дедалі більше організацій, дедалі більше людей розуміє, що за нами сила, і тільки разом ми можемо змусити піти цей режим, який довів країну до катастрофи. Разом ми переможемо. Ми на це націлені. Ми в це віримо. Перемога буде за нами!", - наголосив він.

22 січня ЦВК зареєструвала Ю.Бойка як кандидата в президенти України. Він подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації 17 січня.

"Країна втомилася від псевдореформ і безперервної війни. Люди хочуть миру і спокійного життя. Ми дамо їм це. Зупинимо війну, відродимо економіку, припинимо грабіжницьку тарифну політику, повернемо Україні стабільність. Країна буде розвиватися, а не розпадатися, слухаючи нескінченні обіцянки політиків. які дискредитували себе", - зазначив кандидат у президенти.

"Нас підтримує вся Україна, всі, хто переживає за її майбутнє і майбутнє своїх дітей. Нам тут жити і працювати. Ми готові до боротьби, і ми переможемо. Бо за нами - правда", - додав політик, при цьому висловивши переконання, що 2019 рік буде роком початку процвітання України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА