15:38 11.01.2019

Гриценко на посаді президента України обіцяє призначати на державні посади патріотів-професіоналів і викорінити корупцію

2 хв читати
Гриценко на посаді президента України обіцяє призначати на державні посади патріотів-професіоналів і викорінити корупцію

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко наголошує, що в разі його обрання президентом України не прийме жодного рішення, що суперечитиме чи шкодитиме національними інтересами країни, а на державні посади призначатиме лише професійних і порядних патріотів.

"Я не підпишу жодної угоди, яка б не відповідала національним інтересам України, жодного закону, який не був би підкріплений реальними ресурсами для його виконання, жодного закону, який би обмежував будь-які права і свободи громадян України", - сказав він, виступаючи в п'ятницю на форумі демократичних сил після висунення його кандидатом у президенти України на з'їзді "Громадянської позиції".

А.Гриценко зазначив, що вже під час виборчої кампанії представить свої кандидатури на посади генерального прокурора, глав Служби безпеки та Національного банку України, які будуть запропоновані за критеріями професіоналізму, порядності та патріотизму.

Він наглосив, що у нього немає жоних зобов'язань перед будь-ким, які зробили б неможливим виконання тих зобов'язань, які він бере на себе як кандидат у президенти.

Політик зазначив, що коли його називають "недоговороздатним", це відповідає дійсності, якщо йдеться про схеми, "договорняки" і покривання різних злочинів.

Лідер "Громадянської позиції" заявив, що в разі його президентства ніхто більше не даватиме хабарі представникам владної верхівки в Україні, з цим буде вестися жорстка боротьба, починаючи з членів його партії, якщо вони будуть викриті в таких діях.

На форумі демократичних сил А.Гриценко була представлена команда кандидата в президенти, до якої увійшли відомі політики, зокрема, Віктор Чумак, Микола Томенко, Микола Катеринчук, Тарас Стецьків, Наталя Новак.

Крім того, на форумі як запрошені гості були присутні народні депутати Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук, а також екс-міністр фінансів України Олександр Данилюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА