20:06 25.12.2018

У доповненому списку санкцій РФ виявилися українські політики, які відмовилися співпрацювати з "Опозиційною платформою - За життя"

2 хв читати
У доповненому списку санкцій РФ виявилися українські політики, які відмовилися співпрацювати з "Опозиційною платформою - За життя"

Російська Федерація внесла в оновлений список санкцій політиків, які відмовилися увійти в об'єднання "Опозиційна платформа - За життя", таким чином, продемонструвавши, хто є її п'ятою колоною, вважає політолог Кость Бондаренко.

"Таким чином, Росія зробила ведмежу послугу партії "За життя". Або як вони зараз називаються - "Опозиційна платформа - За життя". Оскільки вона чітко підкреслила: це наші люди, ті, хто орієнтуються на Росію. Всі інші - не наші", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна", коментуючи появу оновленого списку російських санкцій у вівторок.

Політолог пов'язує появу оновленого списку санкцій з розколом в "Опозиційному блоці" і відмовою частини його членів об'єднатися в "Опозиційну платформу - За життя".

"Було чимало натяків з боку людей, які пішли в партію "За життя". Вони неодноразово в неформальних і формальних своїх виступах давали зрозуміти: подивимося, що буде", - додав він.

На його думку, списку санкцій демонструє, хто є "п'ятою колоною" Москви, а в кому РФ бачить загрозу своїм інтересам.

"Питання ще й у тому, що з багатьма політиками протягом листопада-грудня велися переговори. Причому, їм пропонували різного роду посили за те, що вони увійдуть в партію Бойка-Медведчука", - сказав К.Бондаренко.

Він також зазначив, що в оновленому списку під санкції потрапили саме ті народні депутати з "Опозиційного блоку-2, які голосували за виключення Сергія Льовочкіна і Юрія Бойка з фракції.

"Якщо перший список, який був опублікований 1 листопада, - це був список Медведєва, то нинішній, оновлений список - це список Медведчука. В ньому виявилися неугодні йому", - сказав політолог.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА