15:52 07.12.2018

Полторак і Купер узгодили спільні дії щодо реалізації євроатлантичних прагнень України

1 хв читати
Полторак і Купер узгодили спільні дії щодо реалізації євроатлантичних прагнень України

Міністр оборони України Степан Полторак і заступник міністра оборони США у справах РФ, України та Євразії Лора Купер узгодили спільні дії щодо реалізації євроатлантичних прагнень України.

"Сьогодні провів зустріч із заступником міністра оборони США пані Лорою Купер. Поінформував іноземну делегацію про ситуацію, що склалася внаслідок чергового акту відкритої збройної агресії з боку Росії, який відбувся в Керченській протоці", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook за підсумками зустрічі в п'ятницю в Києві.

Також, за його словами, вони обговорили питання реалізації закону України "Про національну безпеку України", зокрема в контексті впровадження цивільного демократичного контролю в Міністерстві оборони України, реформування системи управління, здійснення оборонного огляду та ключових аспектів оборонної реформи.

Під час зустрічі також було визначено пріоритети щодо посилення двосторонньої співпраці України та США на найближчу перспективу та конкретні заходи, які реалізовуватимуться з використанням допомоги США та інших міжнародних партнерів.

"Крім того, обговорили перелік першочергових потреб Військово-Морських сил Збройних сил України, а також узгодили спільні дії щодо реалізації євроатлантичних прагнень нашої держави", - зазначив С.Полторак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА