10:55 06.12.2018

Голова Харківської обладміністрації Світлична очолила депутатську групу, до якої увійшли 3/4 депутатів Харківської облради

2 хв читати
Голова Харківської обладміністрації Світлична очолила депутатську групу, до якої увійшли 3/4 депутатів Харківської облради

У Харківській обласній раді створено депутатську групу "Єдність і розвиток Харківщини", до якої увійшли представники всіх шістьох фракцій - 3/4 депутатів від загальної кількості ради, повідомила під час сесії голова ОДА та голова новоствореної групи Юлія Світлична.

За словами Ю.Світличної, до групи увійшли представники всіх фракцій, а також керівництво ОДА та облради.

"У складні часи українцям як ніколи потрібна консолідація. Сьогодні 90 депутатів обласної ради створили найбільшу в Україні депутатську групу - "Єдність і розвиток Харківщини". Метою нашої групи є розвиток регіону та країни, захист інтересів кожного жителя області", - заявила Ю.Світлична.

Вона зазначила, що головним завданням "Єдності і розвитку Харківщини" є розробка конкретних проектів розвитку регіону.

"У 2019-му продовжуватимемо відновлювати об'єкти, які десятиліттями перебували в занепаді. Пріоритетними будуть соціальна та гуманітарна сфери - насамперед відновлення лікарень і соціальний захист харків'ян. У планах також завершення будівництва філармонії, а також будівництво сучасного онкологічного комплексу, нових центрів адміністративних послуг, шкіл, дитячих садів і спортивної інфраструктури", - зазначила Ю.Світлична.

Голова ОДА заявила, що особлива увага в роботі депутатів - на будівництві доріг.

"Нинішнього року нам вдалося зробити чимало: повністю відновлено три магістральні дороги в напрямку Донецької, Луганської та Сумської областей, відремонтовано велику кількість місцевих доріг. У планах на наступний рік - капітальний ремонт, а фактично - будівництво дороги Харків-Лозова-Павлоград. Вдалося закласти кошти на цей проект окремим рядком у державному бюджеті", - заявила Ю.Світлична.

До складу Харківської обласної ради входять 120 депутатів, що представляють шість фракцій: "БПП "Солідарність", "Відродження", "Батьківщина", "Опозиційний блок", "Об'єднання "Самопоміч", "Наш край". Відповідно, нова депгрупа "Єдність і розвиток Харківщини" (90 осіб) - 3/4 від спискового складу облради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА