07:08 15.07.2018

Тереза ​​Мей заявила про ризик зриву Brexit

1 хв читати
Тереза ​​Мей заявила про ризик зриву Brexit

Британське суспільство має подолати розбіжності, які  розривають його, інакше воно ризикує зірвати Brexit, попереджає прем'єр-міністр Тереза ​​Мей в статті для Mail on Sunday.

"Настав час бути практичними і прагматичними - і підтримати наш план з виведення Великої Британії з ЄС", - написала вона. "Якщо ми цього не зробимо, ми ризикуємо залишитися без Brexit".

Стратегія, узгоджена тиждень тому з кабінетом міністрів, не має альтернатив, вважає Мей. Вона дозволить відновити національний суверенітет Великої Британії, покладе кінець "величезним виплатам" Брюсселя, дасть провести незалежну торговельну політику і створити нове економічне партнерство з ЄС.

"Як сказав президент Дональд Трамп, я - жорсткий переговірник. І зараз я хочу сказати всім британцям те саме, що сказала йому в п'ятницю: я вирушаю в Брюссель не для того, щоб торгувати нашими національними інтересами; я їду відстоювати їх. Я буду боротися за нашу угоду з Brexit - тому що це правильна угода для Британії ", - написала Мей.

На минулому тижні Велика Британія зіткнулася з урядовою кризою: зі своїх постів пішли глава МЗС Борис Джонсон і міністр у справах Brexit Девід Девіс, які категорично не погодилися з планом виходу країни з ЄС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА