11:28 05.07.2018

Порошенко може ввести воєнний стан і скасувати вибори - Тимошенко

2 хв читати
Порошенко може ввести воєнний стан і скасувати вибори - Тимошенко

 Лідерка Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко стверджує, що президент України Петро Порошенко може ввести воєнний стан у країні та скасувати президентські вибори.

"Це вкрай небезпечний план, який поки що Петро Порошенко думає реалізувати в Україні. Він хоче, в принципі, щоб вибори президента не проводити. Зараз розпочався глибокий переговорний процес із тими, хто нібито очолює "ЛНР-ДНР", тобто, по суті, з людьми, які сьогодні окупували частину України. Порошенко хоче ініціювати початок війни. Він хоче, щоб були захоплені території додатково України. Він хоче, щоб усе горіло. На цьому він хоче вводити воєнний стан і не проводити виборів у принципі", - заявила Ю.Тимошенко в четвер в ефірі програми "Доброго ранку, країно", яка виходить на каналі "UA: Перший".

За її словами, "найбільша контрабанда йде через окуповані території Донбасу, найбільша корупція там, там заробляються сьогодні мільярди спільно з українською найвищою владою і з тими, хто країну окупував. Насправді заробляються мільярдні гроші на війні. І ще зараз виникає план на війні не проводити виборів", - сказала вона.

Лідерка "Батьківщини" звернула увагу на те, що цей "план Порошенка" вже реалізується. "І вже зараз ви бачите - розпочинається ескалація поступова. Вже починають гинути наші військові на цій війні, вже знову починає збільшуватися кількість поранених, активізуються дії", - зазначила Ю.Тимошенко.

На її думку, цей план не допоможе президентові зберегти владу. "Я хочу попередити Порошенка: якщо, не дай Боже, він піде таким шляхом по суті - початку нової військової ескалації для того, щоб зберегти свою владу і не проводити виборів, про це знатиме весь світ, про це знатиме український народ, і ми не дамо вам цього зробити", - сказала Ю.Тимошенко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА