08:22 27.06.2018

Фінляндія готова запропонувати свої послуги з проведення зустрічі Путіна і Трампа, заявив президент країни

1 хв читати
Фінляндія готова запропонувати свої послуги з проведення зустрічі Путіна і Трампа, заявив президент країни

Фінляндія готова запропонувати свої послуги з проведення на її території зустрічі президентів Росії Володимира Путіна та США Дональда Трампа, повідомив президент Саулі Нііністьо (Sauli Niinisto).

"Численні ЗМІ попросили прокоментувати новину "Політико" про можливу зустріч Трампа і Путіна в Фінляндії. Президент республіки прокоментував: "Фінляндія завжди готова запропонувати хороші послуги, якщо про них попросять". Інших коментарів зараз немає", - повідомила у вівторок увечері канцелярія глави держави.

У вівторок газета "Політико" з посиланням на інформоване американське джерело, повідомила, що переговори президента США Дональда Трампа і російського лідера Володимира Путіна можуть відбутися в Гельсінкі.

"План потенційної зустрічі ще знаходиться на етапі узгодження, заявило джерело в Білому домі. Але наразі в якості передбачуваного місця зустрічі розглядається Гельсінкі, столиця Фінляндії, заявило джерело, знайоме з організацією (зустрічі - ІФ)", - пише газета.

Газета зазначає, що Гельсінкі "може запропонувати Путіну бажану нейтральну площадку в країні, досить близько розташовану від Росії, щоб він зміг повернутися в Москву до фінального матчу чемпіонату світу з футболу 15 липня".

Представник Білого дому не відповів на прохання видання прокоментувати цю інформацію. Раніше в якості передбачуваного місця зустрічі двох лідерів називався Відень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА