10:40 07.06.2018

Порошенко може сам озвучити у Раді дискусійну поправку до законопроекту про Антикорупційний суд

2 хв читати
Порошенко може сам озвучити у Раді дискусійну поправку до законопроекту про Антикорупційний суд

Президент України Петро Порошенко буде присутній в сесійній залі Верховної Ради під час голосування за законопроект, допускає заступник глави фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко.

Про його словами, узгодження дискусійної поправки до законопроекту про повноваження громадської ради міжнародних експертів тривало до ранку, і остаточну редакцію, можливо, президент України Петро Порошенко озвучить у сесійній залі парламенту особисто.

"До самого ранку тривали переговори остаточні з МВФ, узгоджувалися останні деталі. Остання редакція буде озвучена, я не виключаю, що самим суб'єктом подання. Остаточна редакція буде запропонована і проголосована", - сказав С.Березенко журналістам після засідання фракції в четвер вранці .

У свою чергу, представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко заявляє, що президент України Петро Порошенко особисто внесе поправку про повноваження громадської ради міжнародних експертів до законопроекту про Вищий антикорупційний суд.

"Сьогодні на фракцію прийшов президент України як суб'єкт законодавчої ініціативи, і він внесе з трибуни, він виступатиме перед народними депутатами, цю правку, яка сьогодні о 5 ранку була узгоджена з нашими міжнародними партнерами", - сказала І.Луценко журналістам після засідання фракції .

За її словами, закон про регламент роботи Верховної Ради дозволяє президенту оголосити поправку, "як і автору законопроекту, і автору цієї поправки".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", ранкове пленарне Верховної Ради в четвер народні депутати почали з розгляду решти кількох десятків поправок до законопроекту про Вищий антикорупційний суд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА