07:14 30.05.2018

Роман Безсмертний заявив про намір балотуватися в президенти

2 хв читати
Роман Безсмертний заявив про намір балотуватися в президенти

Колишній віце-прем'єр-міністр України Роман Безсмертний заявив про свій намір балотуватися в президенти.

"Так, я йду в президенти! (...) За 25 років в політиці я втомився підносити патрони тим, хто не вміє стріляти. Є рішення, які треба приймати мені. А є рішення, які треба приймати нам усім разом ... З цієї метою я сьогодні мав відверту розмову з журналістами, експертами, однодумцями ... на зустрічі ми говорили про те, якої хочемо України. Говорили про майбутнє", - написав Р.Безсмертний на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Р.Безсмертний розкритикував нинішню владу й розповів про власне бачення розвитку країни.

"Треба створювати все з нуля. Будувати. Потрібне повне перезаснування держави й нова якість політики. Потрібно усунути помилку в ціннісних пріоритетах. На першому місці має бути людина. Донбас це показав найкращим чином", - озвучив пріоритети політик.

Зокрема, він обурений тим, що в статуті української армії "немає місця солдату як людині, і це в той момент, коли на Донбасі зосереджені декілька конфліктів".

Крім того, Р.Безсмертний критикує нинішній уряд: "Сьогодні уряд зовсім не опікується безпекою. Він займається бізнесом, але його немає в економіці".

"Чи буду я з кимось домовлятися? Коридор честі – тільки у цьому коридорі буду домовлятися. За його межами – ні! Старими санями я не поїду", - також написав він.

Р.Безсмертний - народний депутат України чотирьох скликань. З 1997 року до 2002 року був постійним представником президента Леоніда Кучми у Верховній Раді України. У 2005 працював на посаді віце-прем'єр-міністра України з питань адміністративно-територіальної реформи. Крім того, в 2007-2008 був заступником глави секретаріату президента України. З лютого 2010-го по червень 2011 року - надзвичайний і повноважний посол України в Республіці Білорусь.

Р.Безсмертний до квітня 2016 року був представником України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА