14:16 16.04.2018

Голова профільного комітету ВР наголошує на важливості врахування напрацювань регіональних організацій при створенні Міністерства ветеранів

2 хв читати

Керівник парламентського комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО і людей з інвалідністю Олександр Третьяков (фракція "Блок Петра Порошенка") на зустрічі з представниками обласних центрів допомоги учасникам АТО розповів про напрацювання щодо створення Міністерства у справах ветеранів.

"Кожній області є чим поділитися щодо своїх досягнень у питанні підтримки ветеранів. І цей досвід для нас украй важливий. Звісно, з регіонів приїжджати на кожне засідання нашої групи (робоча група при комітеті - ІФ) складно, тому було вирішено запросити вас до Києва, щоб показати все, що наразі напрацьовано, поділитися подальшими планами й отримати ваші зауваження та пропозиції", - сказав О.Третьяков на зустрічі, повідомила прес-служба "БПП".

Він висловив сподівання на спільну роботу і створення в майбутньому "якісного продукту для наших ветеранів, зокрема міністерства, яке працюватиме для вирішення їхніх проблем і питань".

Представники обласних центрів допомоги учасникам АТО, у свою чергу, окреслили коло гострих питань, які виникають у ветеранів на місцях, а також розповіли про свій досвід успішних проектів. Усі присутні підтримали ініціативу голови комітету щодо важливості регулярної та системної комунікації.

За інформацією прес-служби "БПП", на зустрічі були презентовані напрацювання робочої групи при комітеті, яка працює над рекомендаціями Кабінету Міністрів щодо майбутнього Міністерства ветеранів.

Як повідомлялося, наприкінці березня Кабінет Міністрів розпочав процес створення Міністерства у справах ветеранів.

Перший заступник голови Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Ігор Мальцев допускає запуск міністерства в IV кварталі 2018 року.

Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що Міністерство у справах ветеранів має бути створене до 1 січня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА