19:33 22.09.2020

Німецький архіватор Reisswolf відкрив представництво в Києві та планує розширюватися

2 хв читати
Німецький архіватор Reisswolf відкрив представництво в Києві та планує розширюватися

Німецька компанія Reisswolf, що надає послуги зберігання і знищення інформації, відкрила своє представництво Reisswolf Ukraine у Києві.

Як зазначається в повідомленні компанії, поширеному у вівторок, потужність першого архівного сховища, розташованого в Києві, становить 200 тис. архівних коробів або близько 3 тис. тонн паперу.

Окрім позаофісного зберігання, Reisswolf Ukraine надаватиме послуги архівної обробки, оцифрування, створення електронних архівів і конфіденційного знищення документів.

"Безпека зберігання документації досягається трирівневим захистом і деперсоналізацією коробів, коли ідентифікація відбувається виключно за штрих-кодами. Оцифровані документи зберігаються на серверах, розташованих на території ЄС", - зазначається в повідомленні.

За словами директора Reisswolf Ukraine Сергія Алоні, на ринку України вже є оператори архівного зберігання.

"Reisswolf Ukraine вбачає свою роль у тому, щоб зробити зберігання, оцифрування та інші процедури з документами бізнесу звичними для компаній будь-якого рівня, зокрема й ФОП", - наголосив він.

Компанія оцінює обсяг українського ринку архівного зберігання у 2 млн коробів на рік, зазначаючи, що сьогодні лише 10% українських компаній користуються послугами архівного зберігання, тоді як у Європі ця цифра сягає 65-70%.

"Reisswolf у найближчі п'ять років планує розширювати свою присутність і в інших великих містах України - Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі", - заявили в компанії.

Reisswolf заснована в Гамбургу в 1985 році, надає послуги фізичного архівного зберігання документів, ефективного управління даними, оцифрування, сканування і знищення будь-яких даних із максимальною безпекою і оптимальним захистом. Є одним із розробників світових стандартів DIN у сфері знищення даних.

Сьогодні в мережі Reisswolf 68 представництв. Щорічно Reisswolf оцифровує 60 млн сторінок, архівує 10 млн документів і знищує 105 тис. тонн документів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА