07:25 27.05.2022

За добу українська авіація та ППО знищили три повітряні цілі противника

1 хв читати

Минулої доби, 26 травня, українські військові вразили БПЛА, вертоліт Ка-52 і крилату ракету.

Як повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України в фейсбуці в ніч на п'ятницю, 26 травня активність ворожої авіації дещо знизилася, імовірно через погодні умови, але тактична авіація окупантів продовжує цілодобове патрулювання в акваторіях Чорного та Азовського морів і навколо кордонів України.

"Складна ситуація для сил оборони залишається на Луганському напрямку. Саме сюди найчастіше прилітають ракети різних типів, випущені літаками окупантів з території Росії. Одна з них - авіаційна ракета класу "повітря-земля" Х-59 збита зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил", – йдеться в зведенні.

Протиповітряна оборона Сухопутних військ вразила один БПЛА "Орлан-10", а військовослужбовці однієї з бригад збили ворожий гелікоптер Ка-52 ракетою ПЗРК "Стінгер".

"Українські винищувачі продовжують патрулювати повітряний простір нашої держави, а ударна авіація Повітряних Сил надає вогневої підтримки Силам оборони на Луганському напрямку та в інших операційних районах", - зазначили в Командуванні.

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА