19:30 29.03.2022

Кількість загиблих унаслідок ракетного обстрілу Миколаєва зросла до 9, постраждали 28 людей

1 хв читати
Кількість загиблих унаслідок ракетного обстрілу Миколаєва зросла до 9, постраждали 28 людей

Унаслідок ракетного обстрілу адміністративної будівлі Миколаївської обласної адміністрації у вівторок уранці загинули дев'ятеро людей, ще 28 дістали поранень, повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора України.

"За даними слідства, 29 березня 2022 року збройні сили РФ завдали ракетного удару по адмінбудівлі Миколаївської облдержадміністрації. Наразі відомо про дев'ятьох загиблих і 28 поранених. На місці працюють рятувальники, слідчі СБУ та поліцейські", - йдеться у повідомленні.

У ньому уточнюється, що досудове розслідування кримінального провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України), здійснює слідчий відділ Управління СБУ у Миколаївській області.

Як повідомлялося, 29 березня близько 8:45 під час обстрілу Миколаєва російськими окупантами один зі снарядів влучив у дев'ятиповерхову адміністративну будівлю обладміністрації. Сталося руйнування центральної секції будівлі з 9-го по 1-й поверх без подальшого горіння. Раніше повідомлялося про трьох загиблих і 22 постраждалих.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА