11:32 20.02.2021

Зеленський провів нараду щодо стратегії реінтеграції тимчасово окупованих територій та розвитку нацбезпеки

1 хв читати
Зеленський провів нараду щодо стратегії реінтеграції тимчасово окупованих територій та розвитку нацбезпеки

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо стратегії реінтеграції тимчасово окупованих територій та розвитку потужної системи національної безпеки та оборони.

Як повідомляє прес-служба президента в суботу, зокрема йшлося про те, що вже зараз держава розробляє ефективні інструменти безпечної реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Цей процес охоплюватиме створення міжнародної коаліції для підтримки зусиль нашої держави щодо відновлення територіальної цілісності на всіх переговорних майданчиках, відновлення переговорів на міжнародному рівні щодо деокупації Криму, реінтеграцію дітей та молоді, напрацювання механізмів вирішення житлових проблем, забезпечення інформаційного суверенітету, доступу до адміністративних послуг мешканців тимчасово окупованих територій.

Також йшлося про зміцнення української армії, яка функціонуватиме відповідно до принципів, норм і стандартів держав – членів НАТО.

Президент дав доручення міністру оборони Андрію Тарану виробити чіткий план комплектації Збройних сил зразками нової і якісно відремонтованої техніки, терміни розвитку професійної армії. Глава держави також наполягає на забезпеченні всіх категорій військовослужбовців ЗСУ високою заробітною платою і виробленні чіткої програми забезпечення житлом всіх військових, які цього потребують.

Додатково на нараді розглянули розвиток стратегічних галузей промисловості. Зеленський поставив завдання збільшити частку оборонного замовлення, поліпшити менеджмент у цій сфері, надати план розвитку космічній галузі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА