20:44 19.02.2021

Зеленський реорганізував 8 і утворив 10 військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області

1 хв читати
Зеленський реорганізував 8 і утворив 10 військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області

Президент України Володимир Зеленський увечері в п'ятницю, 19 лютого, на виконання закону України "Про військово-цивільні адміністрації" постановив реорганізувати 8 та утворити 10 військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області, повідомляється на сайті президента.

Відповідно до його указу №61/2021 "Про утворення та реорганізацію військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області" було реорганізовано військово-цивільні адміністрації міст Торецька, Волновахи, Авдіївки, Красногорівки та Мар’їнки, а також селищ і сіл Зайцевого, Комінтернового, Водяного, Широкиного та Бердянського.

Водночас згідно з указом були утворені Світлодарська, Торецька, Волноваська, Вугледарська, Авдіївська, Мар’їнська міські військово-цивільні адміністрації, а також Мирненська, Ольгинська, Сартанська та Очеретинська селищні військово-цивільні адміністрації.

Командувачу об'єднаних сил, голові Донецької обласної державної адміністрації доручено здійснити відповідно до закону України "Про військово-цивільні адміністрації" заходи, пов'язані з утворенням і реорганізацією військово-цивільних адміністрацій та поінформувати про результати.

Зазначено, що указ набуває чинності з дня його опублікування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА