11:35 17.02.2021

Затягування розслідування злочинів, скоєних під час Революції гідності, неприпустиме - заява Ради

1 хв читати
Затягування розслідування злочинів, скоєних під час Революції гідності, неприпустиме - заява Ради

Розслідування злочинів, скоєних під час Революції гідності, має бути завершене, затягування цього процесу неприпустиме, йдеться в заяві, ухваленій Верховною Радою в середу.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", за постанову №2739 про заяву Верховної Ради у зв'язку з шостою річницею початку Майдану та подій Революції гідності проголосували 295 народних депутатів.

"Розслідування злочинів, скоєних під час Революції гідності, має бути завершене та проведене ефективно. Винні повинні постати перед судом і в ході справедливого та неупередженого процесу притягнуті до відповідальності. Подальше затягування в цьому питанні неприпустиме, оскільки непокаране зло росте", - йдеться в заяві.

У заяві зазначається, що трагічні події Революції гідності, анексія Криму і Севастополя, а також збройна агресія Російської Федерації та окупація нею окремих районів Донецької та Луганської областей сталися не в останню чергу внаслідок політики президента Віктора Януковича та сформованого ним злочинного режиму, "який підтримувала Російська Федерація і який діяв на противагу національним інтересам України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА