15:11 14.02.2021

Депутат Козак останнім часом з України не виїжджав - голова Держприкордонслужби

2 хв читати
Депутат Козак останнім часом з України не виїжджав - голова Держприкордонслужби

Народний депутат фракції "Опозиційна платформа - За життя" Тарас Козак не може перебувати зараз в Об'єднаних Арабських Еміратах, як про це повідомили деякі ЗМІ, оскільки останнім часом з України не виїжджав, повідомив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

"Згаданий вами депутат цього місяця ще не перетинав кордону України на виїзд. Востаннє громадянин Козак здійснив перетин кордону наприкінці січня, повернувшись в Україну через один зі столичних аеропортів", - сказав Дейнеко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання про те, чи можливо, що приватним літаком, яким користується депутат Козак, полетів до ОАЕ хтось із його найближчих соратників, голова Держприкордонслужби сказав: "Це знову-таки не відповідає дійсності, і все набагато простіше - якщо говорити про окремих громадян, які є його найближчими соратниками і про яких суспільству відомо, що вони перетинали кордон, скажімо так, у безпосередньому зв'язку з Тарасом Козаком, то ці особи також у лютому Україну не залишали".

Водночас керівник прикордонного відомства розповів, що літак "Gulfstream G450", бортовий номер Т7 BRG, яким останнім часом користувався Козак, наразі справді перебуває за межами України.

"Ним, звісно, можуть виконуватися комерційні рейси світом. За наявною інформацією, 12 лютого цей борт орендували двоє громадян Білорусі, які прибули в Об'єднані Арабські Емірати для організації двох музичних концертів, анонсованих на березень цього року. Насправді, це все дуже легко перевірити", - додав Дейнеко.

Раніше деякі ЗМІ повідомили про те, що Козак полетів в ОАЕ, де зараз з офіційним візитом перебуває президент України Володимир Зеленський. У повідомленнях висловлювалося припущення, що там може відбутися їхня зустріч.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

За добу на Харківщині одна загибла та 11 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Російська армія найближчим часом має намір тиснути по всій лінії фронту - ISW

У Середземному морі на бойовому чергуванні чотири кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

Усі дрони-камікадзе, які атакували вночі Київську область, збито, немає ні пошкоджень, ні постраждалих - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА