10:44 08.02.2021

В'їзд великогабаритного транспорту до Києва буде обмежено з 15:00 понеділка

1 хв читати
В'їзд великогабаритного транспорту до Києва буде обмежено з 15:00 понеділка

У зв'язку з сильними снігопадами з 15:00 понеділка, 8 лютого, в'їзд великогабаритного транспорту до Києва буде тимчасово обмежено, йдеться в протоколі засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації.

"Обмеження діятиме до поліпшення погодних умов. Про зняття обмеження буде повідомлено окремо", - повідомляє прес-служба КМДА в понеділок уранці.

У міськадміністрації зазначили, що обмеження в'їзду великогабаритного транспорту дасть змогу мінімізувати виникнення заторів на автодорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

У зв'язку з цим Департамент муніципальної безпеки звертається до водіїв великогабаритного транспорту з проханням завчасно врахувати цю інформацію і формувати свої маршрути в об'їзд Києва.

"За можливістю не користуватися особистими авто закликають і киян. Також просимо не паркувати свої машини вздовж вулиць, доріг і в заборонених для цього місцях, щоб забезпечити безперешкодний проїзд снігоприбиральної техніки. Автомобілі, що заважають розчищати дороги міста від снігу, евакуюють", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА