15:02 02.02.2021

Поліція повідомила про затримання палія "Епіцентру" у Первомайську

2 хв читати
Поліція повідомила про затримання палія "Епіцентру" у Первомайську

Правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв підпал торгового центру в м. Первомайську Миколаївської області у вівторок, повідомляється на офіційному сайті Національної поліції у Миколаївській області.

"Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один із охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та, підпаливши приміщення, кинувся тікати. Інші охоронці разом із співробітниками управління поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників дістав удар сокирою", - йдеться у повідомленні.

На місце події охоронці викликали поліцейських. Наразі злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції. Поліцейські забезпечують безпеку громадян на місці події.

Слідчі поліції порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, пожежа у приміщенні торгового центру "Епіцентр" у Первомайську виникла о 12:58 вівторка і о 14:20 була локалізована на площі 4 тис. кв. м. Загрози поширення на поруч розташовані будівлі немає.

Пізніше у торговій мережі "Епіцентр" повідомили, що причиною пожежі став навмисний підпал. За словами директора торгового центру Михайла Телкова, один із чоловіків приніс із собою пляшку з легкозаймистою сумішшю, облив невідомою речовиною стенди з ковроліном та лінолеумом і підпалив їх, а пізніше з сокирою та ножем накинувся на працівників торгового центру, поранивши одного з них, однак був затриманий охороною. Спільник зловмисника зник, його розшукують правоохоронці. При цьому, за даними дирекції ТЦ, більше ніхто з працівників та відвідувачів торгового центру не постраждав, персонал і відвідувачів евакуйовано.

До гасіння залучено 73 осіб та 19 одиниць техніки, із них від ДСНС 65 осіб і 15 одиниць техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нова Зеландія ввела нові санкції проти РФ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА