09:23 25.01.2021

У Новій Зеландії виявили перший випадок зараження COVID-19 більш ніж за два місяці

1 хв читати
У Новій Зеландії виявили перший випадок зараження COVID-19 більш ніж за два місяці

Влада Нової Зеландії виявила перший із листопада минулого року випадок зараження коронавірусом COVID-19 за межею карантинних ізоляторів, імовірно, це "південноафриканський" штам, повідомляє в понеділок радіостанція Radio New Zealand.

Коронавірус знайшли у 56-річної жінки з регіону Нортленд. Нещодавно вона повернулася з поїздки Європою та перебувала протягом двох тижнів на самоізоляції. Після завершення карантинного режиму в готелі, через десять днів, вона знову здала тест на коронавірус, і у неї виявили COVID-19. Причому в цьому разі, ймовірно, йдеться про високозаразний "південноафриканський штам", зазначено в повідомленні.

За кілька днів до тестування у неї з'явилися симптоми, характерні для коронавірусу, тому вона й здала тест. У цей час вона подорожувала Нортлендом.

В Австралії, у свою чергу, вирішили закрити авіасполучення з Новою Зеландією на три доби після виявлення там цього випадку.

Нова Зеландія добилася значних успіхів у боротьбі з пандемією. У країні з населенням 5 млн людей було зареєстровано лише 2 288 випадків зараження та 25 смертей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА