11:14 16.01.2021

Проїзд дорогами державного значення забезпечено - "Укравтодор"

1 хв читати
Проїзд дорогами державного значення забезпечено - "Укравтодор"

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення станом на 6:00 суботи забезпечено, повідомило Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор").

Як наголошується в повідомленні на сайті держагентства, для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожники задіяли в роботі 1 196 одиниць техніки й 1 614 робітників.

За інформацією "Укравтодору", станом на 6:00 суботи невеликий сніг випадає в західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях, де за добу випало від 3 до 5 см снігу. Температура повітря коливається від -9° до -18°С.

"Покриття на дорогах державного значення в областях з опадами мокре та місцями засніжене, у Донецькій області на дорогах виникають снігові перемети, в решті областей сухе. На перевальних ділянках доріг невеликий сніг, приріст снігового покриву за добу 1-3 см. Температура повітря -11-16°С. Покриття місцями мокре. В областях з опадами виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами", - наголошується в повідомленні.

За повідомленням Укргідрометцентру, 16 січня в західних областях місцями невеликий сніг, на решті території без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі -14-19°С, у північних областях до 22° морозу, вдень -10-15°С, на півдні -5-10°С.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА