18:01 06.01.2021

Посольство України в Ізраїлі готове сприяти залученню технологій в м.Рівне

1 хв читати
Посольство України в Ізраїлі готове сприяти залученню технологій в м.Рівне

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук запевнив мера Рівного Олександра Третяка в готовності сприяти пошуку партнерів в питанні залучення технологій в різні сфери міста. Про це повідомляє Посольство України на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«5 січня посол Корнійчук провів онлайн зустріч з Рівненської міським головою. У ході розмови були обговорені стан і перспективи співпраці в економічній та інвестиційній галузях. Зокрема, було досягнуто домовленості опрацювати питання щодо експорту в Ізраїль продукції підприємств легкої та сільськогосподарської промисловостей Рівного. З боку Посольства було висловлено готовність надавати сприяння міській владі та бізнесу у пошуку та підборі релевантних ізраїльських партнерів у сфері залучення технологій у різні сектори (муніципальне управління, агропереробка, логістика)», - йдеться в повідомленні.

Сторони також обговорили можливості українсько-ізраїльського співробітництва в культурно-гуманітарній сфері, зокрема, йшлося про відновлення місць культурно-релігійної спадщини єврейського народу в Рівному.

«Як перспективний напрям двосторонньої співпраці було визначено встановлення побратимських зв'язків між Рівним і одним з ізраїльських міст», - підкреслюється в повідомленні.

Посольство також відзначає, що діалог на такому рівні буде сприяти організації візиту делегації Рівненської міськради в Ізраїль для ознайомлення з ізраїльським економічним потенціалом.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА