13:55 30.12.2020

В Україні презентували соціальний проект Stop the war

1 хв читати
В Україні презентували соціальний проект Stop the war

В Україні презентували соціальний антимілітаристський проект Stop the war, розроблений музикантом Олександром Барлебеном (BARLEBEN) за сприяння Українського культурного фонду.

Як розповів Барлебен під час презентації проекту в середу в Києві, головним завданням проекту його команди є привернення уваги суспільства до питання боротьби з війною як такою за допомогою музики і мистецтва.

"Цим проектом ми повертаємо увагу слухача і глядача до того, що це (насильство - ІФ) не є нормою, що вирішення конфліктів у 21 столітті шляхом війни це абсолютно неправильно. Однак українці поставлені в такі умови, що були змушені захищати свою незалежність, хоча ми і не є прихильниками самої війни як шляху вирішення конфліктів", - зазначив музикант.

Він також додав, що музика, яку слухає людина, може дуже сильно впливати на її свідомість і світогляд.

"Музика - це настільки сильно, що іноді ми навіть не уявляємо її меж і її реальних дій", - наголосив Барлебен.

Проект Stop the war - це соціальний проект з англомовною композицією в супроводі відеоряду сучасних війн у світі, з акцентом на війну в Україні. Головним його творцем є музикант Олександр Барлебен (BARLEBEN), який, будучи співробітником Служби безпеки України, декілька провів років провів у зоні проведення ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА