18:22 24.12.2020

На Донбасі поранено двох українських військових - штаб ООС

1 хв читати
На Донбасі поранено двох українських військових - штаб ООС

Двоє українських військовослужбовців дістали поранень у районі проведення Операції об'єднаних сил із початку доби в четвер.

Як повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook, один із них дістав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої в районі м. Красногорівки Донецької області. "Захиснику надано медичну допомогу, його оперативно доставлено до лікувального закладу. Його життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Ще один військовослужбовець дістав поранення під час обстрілу російськими найманцями українських позицій у районі с. Шумів Торецької міськради Донецької області. "Противник вів вогонь у бік наших позицій з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу один український захисник отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надано медичну допомогу та доправлено до медичного закладу", - повідомили в штабі ООС.

Загалом із початку доби станом на 17.00 24 грудня російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню. Решта чотири обстріли припали на район с. Водяного Волноваського району Донецької області й велися з мінометів калібру 82 мм й автоматичних станкових гранатометів.

"На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці дали противнику адекватну відповідь", - ідеться у звіті.

Водночас сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій розмінували в районі проведення Операції об'єднаних сил майже 5 га території та передали на знищення 126 вибухонебезпечних предметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА