21:59 21.12.2020

Ковалів покинула посаду заступника голови Офісу президента України за власним бажанням

1 хв читати
Ковалів покинула посаду заступника голови Офісу президента України за власним бажанням

Юлія Ковалів покинула посаду заступника глави Офісу президента України за власним бажанням, повідомляє прес-служба Офісу президента України в своєму офіційному телеграм-каналі в понеділок увечері.

"За ці півтора року були великі виклики і одночасно велике задоволення допомагати в підготовці та реалізації структурних змін в економічному секторі. Рада, що мала можливість супроводжувати підготовку і прийняття багатьох законів, які забезпечували важливі реформи в низці галузей. Це і ініціативи щодо поліпшення інвестиційного клімату, і закони про концесію, приватизацію, ринок землі, про банківську систему, підтримку бізнесу під час карантину, стимулювання інвестицій, інших законодавчих актів. Цими законами було створено потенціал для подальшого економічного розвитку України", - цитує прес-служба Офісу президента України слова Ковалів.

Президент України Володимир Зеленський відзначив важливу роль Ковалів в своїй команді.

"Вона зробила вагомий внесок в економічний розвиток України. Так, з її участю були напрацьовані заходи щодо підтримки людей і бізнесу на період посилення карантинних обмежень, прийнято низку важливих законів і налагоджена тісна співпраця України з міжнародними фінансовими організаціями, зокрема з МВФ", - зазначили в Офісі президента.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА