17:16 21.12.2020

У Києві чоловік напав на бригаду швидкої допомоги, двоє медиків госпіталізовані

2 хв читати
У Києві чоловік напав на бригаду швидкої допомоги, двоє медиків госпіталізовані

Правоохоронці Києва затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння завдав тілесних ушкоджень двом медичним працівникам, за цим фактом розпочато два кримінальних провадження.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, 20 грудня приблизно о 20:00 до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік, якому викликали швидку для надання медичної допомоги, напав на фельдшера.

"Попередньо встановлено, що зловмисник викликав лікарів для надання йому допомоги, оскільки, з його слів, невідомий нібито розпилив йому в обличчя газ. Коли приїхали медики і почали надавати допомогу потерпілому в кареті швидкої, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив із ними конфлікт. Унаслідок цього двоє медиків дістали тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні на сайті поліції.

Так, поліцейські затримали зловмисника і доставили його до територіального управління поліції. Ним виявився 23-річний уродженець міста Олександрії Кіровоградської області.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР). Розпочато два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У свою чергу КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" повідомляє, що постраждалі медики - фельдшер 24-х і медична сестра 63-х років, наразі вони госпіталізовані до травматологічного відділення.

"Пацієнт із підозрою на алкогольне сп'яніння в стані агресії побив їх - силою виштовхав фельдшера з машини, штовхнув медсестру. Унаслідок цього перша дістала закритий перелом лівої гомілки зі зміщенням, друга - закриту травму лівого колінного суглоба. Обидві госпіталізовані до травматологічного відділення", - йдеться у повідомленні на сторінці у Facebook.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Багато країн визнають, що агресія РФ спрямована не тільки проти України, а й проти світового порядку - Блінкен

Шмигаль обговорив із прем'єр-міністром Ірландії інтеграцію України в НАТО та ЄС

Держборг України в I кв.-2024 у доларовому вираженні зріс на 3,9%

Єрмак провів третій раунд переговорів зі США щодо укладення двосторонньої безпекової угоди

В Одесі кількість загиблих зросла до п'яти, поранення дістали 32 людини, із них 25 госпіталізовано

НБУ виключив Fondy з реєстру платіжних систем після інформації правоохоронців

На Ставці обговорювали питання звільнення полонених - Зеленський

Важливо, щоб усі служби, від роботи яких залежить життя українців, були швидкими - Зеленський про удари по Одесі та Харкову

Україна вкотре уточнила інформацію про відступ від зобов'язань за Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод

Начальники генштабів країн НАТО радитимуться в Брюсселі 16 травня у межах Військового комітету альянсу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА