10:45 21.12.2020

Двоє українських військових поранені внаслідок обстрілу поблизу Горлівки

1 хв читати
Двоє українських військових поранені внаслідок обстрілу поблизу Горлівки

У зоні проведення Операції об'єднаних сил унаслідок обстрілу було поранено двох військовослужбовців Збройних сил України, повідомляє українська делегація в Тристоронній контактній групі (ТКГ).

"Сьогодні, 21 грудня, близько 8-ї ранку, внаслідок обстрілу з боку противника було поранено двох військовослужбовців ЗСУ в районі н. п. Горлівки Донецької області. Пораненим надано медичну допомогу, їхній стан стабільний", - йдеться в повідомленні в соцмережі Facebook.

Українська сторона СЦКК задіяла координаційний механізм: запроваджено режим тиші, висунуто вимогу щодо припинення вогню, підготовлено та направлено ноту на СММ ОБСЄ. Як уточнює штаб Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook, російські найманці застосували автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

"21 грудня російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції поблизу населеного пункту Південне", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що стан здоров'я поранених військовослужбовців оцінюється як задовільний. Їх доставили до медичного закладу, де вони отримують належну медичну допомогу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА