07:42 21.12.2020

У США почалася доставка вакцини Moderna споживачам

1 хв читати
У США почалася доставка вакцини Moderna споживачам

Компанії United Parcel Service Inc. і FedEx Corp. приступили до доставки вакцини від коронавірусу споживачам, розробленої Moderna In, повідомляють ЗМІ.

Раніше Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) схвалило застосування вакцини від Modernа, яка стала другою, що отримала дозвіл на надзвичайне використання. Регулятор дозволив застосовувати вакцину від Pfizer Inc і німецького партнера BioNTech SE.

Вакцинація з використанням препарату від Moderna Inc. повинна початися в понеділок. Це прискорить процес масової кампанії щеплень, яка була розпочата минулого тижня вакциною від Pfizer.

Федеральний уряд планує розподілити протягом найближчого тижня 7,9 мільйона доз вакцин від Moderna і Pfizer, наголошується в повідомленнях ЗМІ.

За даними американського університету Джонса Гопкінса, станом на 02:30 за Києвом понеділка, в США з початку пандемії коронавірусу COVID-19 виявлено 17 млн 820 тис. 477 випадків зараження і 317 тис. 597 випадків смертей від пов'язаних з коронавірусом захворювань.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА