19:14 18.12.2020

Зеленський з дружиною відвідали святкове містечко на вул.Банковій

1 хв читати
Зеленський з дружиною відвідали святкове містечко на вул.Банковій

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою відвідали святкове містечко для дітей і дорослих "Микола приймає друзів", яке буде працювати безпосередньо біля будівлі Офісу глави держави на вул.Банковій в центрі Києва під час новорічних свят.

Як повідомляється на сайті глави держави, майданчик "Микола приймає друзів" буде працювати весь період новорічних свят з 10:00 до 21:00 без вихідних. На його території розташовані каток, карусель, резиденція Святого Миколая, святкова фотозона і новорічний ярмарок. Скористатися катком зможуть безкоштовно всі охочі. Ковзани можна принести з собою або взяти напрокат безкоштовно на місці катання.

Майданчик буде працювати з дотриманням необхідних в умовах карантину заходів: обов'язковий масковий режим, оснащення дезінфекторами. Кількість відвідувачів буде регулюватися при вході.

Атракціони і декорації встановлені меценатами та благодійниками без використання бюджетних коштів, зазначається в повідомленні.

Президентське подружжя побажало українцям веселих новорічних свят і прогулялося територією святкового міста. Президент з дружиною оглянули резиденцію Святого Миколая і придбали кілька новорічних сувенірів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА