12:30 17.12.2020

Голова Укравтодору Кубраков підбив підсумки "Великого будівництва" доріг на Львівщині

2 хв читати

 

Львівська служба автомобільних доріг змогла реалізувати заплановані на цей рік проєкти, у тому числі й міжнародні. Про це заявив голова Укравтодору Олександр Кубраков на заході, присвяченому результатам реалізації президентської програми "Велике будівництво" у Львівській області.

За його словами, в цьому році дорожникам вдалося покращити темпи та збільшити масштаби оновлення інфраструктури в регіоні, використовуючи вже існуючу основу.

"Якщо говорити про інші регіони, було трохи важче, тому що деякі служби майже з нуля створювались у цьому році, і побудувати якісь серйозні речі, якісь ділянки по 120 км було трохи важче, ніж у вас", - відмітив Кубраков.

Протягом цього року на Львівщині було відремонтовано та побудовано 278,2 км доріг, з них з них 256,4 км у верхньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття на об’єктах реконструкції, капітального ремонту, поточного середнього ремонту та поточного дрібного ремонту. 

Серед багатьох досягнень львівських дорожників – ремонт ключових трас, що ведуть зокрема до туристичних об’єктів. Траса Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, а також дві ділянки загальною довжиною майже 40 км автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна були повністю відремонтовані. Це допомогло створити цільний маршрут від Львова до курортів Трускавець та Східниця.

Крім цього, був завершений ремонт автомобільних доріг Н-13 Львів – Самбір – Ужгород від Ставчан до Самбора та М-06 Київ – Чоп на відрізку м. Сколе – с. Козьова, траси Н-09 Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів поблизу населених пунктів Давидів та Нові Стрілища.

Реалізуються також і міжнародні проєкти. Завдяки кредитам та грантам Євросоюзу, завершується ремонт прикордонної дороги О141003 Мостиська – Краковець, протяжністю 19,1 км, а також 20-кілометрової траси Т-14-20 Яворів – Грушів.

А в наступному році почнеться будівництво об'їзної дороги навколо Львова. Як заявив глава Укравтодору, угода про будівництво Північного обходу має бути підписана вже до кінця тижня.

"Сподіваюся, що в наступному році почнуться тендерні процедури і практичні дії безпосередньо на об'єкті. Ймовірно, це буде вже третій квартал, але нарешті це станеться!", - повідомив Кубраков під час заходу.

Нагадаємо, раніше радник Президента Олег Устенко заявив, що "Велике будівництво" врятувало Україну від економічної кризи, спричиненої пандемією.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Білопільська громада залишилася без електропостачання - Сумська ОВА

Війська РФ за минулий день здійснили 31 обстріл 11 громад Сумської області, поранено трьох людей, із них двоє - діти

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА