12:12 16.12.2020

Чим запам'ятався 2020 рік у дорожньому будівництві та ремонті. Названо 5 головних моментів

2 хв читати
Чим запам'ятався 2020 рік у дорожньому будівництві та ремонті. Названо 5 головних моментів

У 2020 році Укравтодор вперше почав ремонтувати дороги цілком і протягом одного року. Відмова від практики дробити дорогу на безліч ділянок і ремонтувати роками дозволила приводити до ладу цілі траси. Чим ще запам'ятався рік, що минає, для дорожньої галузі України, пише "Ділова Столиця".

Цього року було відремонтовано та побудовано рекордну кількість кілометрів доріг, як державного, так і місцевого значення.

"Станом на початок грудня Укравтодор відремонтував і побудував 3 900 км доріг державного значення. План до кінця року - оновити 4 200 км. Ще 2 000 км за рік оновили обласні державні адміністрації", - повідомляє подробиці видання.

При тому, що протяжність відремонтованих доріг збільшилася, їх вартість зменшилася, відзначається у матеріалі, - економія на кожному кілометрі склала 4,5 млн гривень.

Ще однією особливістю року, що минає, стала відсутність фаворитів серед областей. У всіх регіонах без винятку роботи велися протягом всього року і у великих кількостях.

Подібна активність Укравтодору не залишилася непоміченою і самими українцями, які в більшості своїй висловилися за те, щоб інвестиції у інфраструктуру тривали. Видання наводить дані соціологічного дослідження КМІС, згідно з яким, 89,8% українців підтримали державні інвестиції у будівництво/ремонт доріг, мостів, транспортних розв'язок, дитсадків, шкіл, лікарень, поліклінік, спортмайданчиків, стадіонів.

Раніше вже повідомлялося, що економічний ефект від реалізації Програми "Велике Будівництво" дозволив утримати ВВП України від стрімкого падіння, як це сталося у більшості країн Європи.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА