10:57 16.12.2020

Детективи НАБУ розповіли антикорупційному комітету Ради про проблематику розслідування "справи Роттердам+"

1 хв читати
Детективи НАБУ розповіли антикорупційному комітету Ради про проблематику розслідування "справи Роттердам+"

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) 15 грудня поінформували комітет Верховної Ради з питань антикорупційної політики про проблематику розслідування так званої справи Роттердам+, повідомляє прес-служба Бюро.

"Слідство переконане, що зібрало достатньо доказів, аби довести, що народові України через формулу Роттердам+ завдали багатомільярдної шкоди. І вже суд має зважити на всі обставини й ухвалити справедливе рішення. Очевидно, що належно представити обвинувачення у суді нинішній прокурор неспроможний, оскільки він, попри шість обґрунтованих підозр, на фінальній стадії розслідування вирішив закрити справу, відтак - позбавив навіть шансу на перемогу у змагальному процесі, що стало б підґрунтям для подальшого відшкодування збитків завданих державі", - йдеться в повідомленні на сторінці НАБУ в соцмережі Facebook у середу вранці.

Як наслідок, зазначають у Бюро, "цілком природно", що за таких обставин слідство наполягає на заміні прокурора.

"Однак це просте і очевидне з точки зору здорового глузду рішення Офіс генерального прокурора саботує. Тож, користуючись нагодою, детективи НАБУ, закцентували увагу народних депутатів на ключових аргументах слідства та важливості зміни прокурора", - пояснили в Бюро.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА