14:17 15.12.2020

Поліція не допустила встановлення наметів у центрі Києва і закликає учасників акції діяти мирно

2 хв читати
Поліція не допустила встановлення наметів у центрі Києва і закликає учасників акції діяти мирно

Співробітники поліції закликають організаторів та учасників акції протесту "СТОП локдаун!", які намагалися встановити намет на майдані Незалежності, не здійснювати провокацій і дотримуватися мирного формату заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У повідомленні зазначається, що поліцейські проводять з учасниками акції превентивні заходи для відновлення правопорядку на майдані Незалежності.

"Учасники акції провели ходу з площі Конституції центральними вулицями столиці. Вони зупинилися на майдані Незалежності та намагалися встановити кілька наметів. Правоохоронці проводять із учасниками заходів профілактично-роз’яснювальну роботу, аби відновити правопорядок та не допустити правопорушень", - наголошується в повідомленні главку,

Водночас, як зазначають у поліції Києва, між учасниками акції та поліцейськими "виникають нетривалі словесні перепалки і штовханина".

За інформацією поліції, поліцейські не допустили встановлення військових наметів.

"Поліція Києва закликає організаторів та учасників акції не вдаватися до провокацій і дотримуватися заявленого мирного формату проведення заходу", - резюмується в повідомленні.

У главку також зазначають, що поліцейські в рамках своєї компетенції та повноважень реагуватимуть на будь-які протиправні дії.

У свою чергу Патрульна поліція повідомила в Telegram-каналі, що в зв'язку з проведенням масових заходів на вулиці Хрещатик, рух транспорту тимчасово обмежено.

Як повідомлялося, учасники акції "СТОП локдаун!" вимагають скасувати карантинні обмеження для малого і мікробізнесу, а також ухвалити законопроекти №3853-1 (2) і №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування. Організатор акції - "SaveФОП".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА