08:09 14.12.2020

Російські найманці на Донбасі дев'ять разів порушили режим тиші за добу

2 хв читати
Російські найманці на Донбасі дев'ять разів порушили режим тиші за добу

За минулу добу російські найманці на Донбасі дев'ять разів відкривали вогонь по українських позиціях, без утрат, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 13 грудня, задокументовано дев'ять порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойових втрат і поранень серед українських захисників немає", - йдеться в ранковому зведенні штабу на сторінці у Facebook у понеділок.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог тричі відкривав неприцільний вогонь по українських позиціях поблизу Південного. Уранці найманці застосували міномети 82-го калібру, а вечірньої пори - гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. На цьому ж напрямку, але вже біля Катеринівки, противник провокував українських воїнів зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного, що біля Донецька, було відзначено ворожу вогневу активність з автоматичних станкових гранатометів. А поблизу Водяного, що на приморському напрямку, противник тричі порушував режим припинення вогню і провокував українських захисників із гранатометів різних систем. На цій ділянці фронту, в районі Гнутового, ворог вів вогонь у напрямку українських позицій із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Від початку поточної доби, 14 грудня, на всіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша, вогневих провокацій з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - додали в штабі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА