21:57 13.12.2020

В Україну з офіційним візитом прибули представники ВООЗ Клюге і Вайлер

1 хв читати
В Україну з офіційним візитом прибули представники ВООЗ Клюге і Вайлер

В Україну 13 грудня прибули з офіційним візитом представники Всесвітньої організації охорони здоров'я Ганс Клюге і Гундо Вайлер для обговорення питань щодо пандемії COVID-19 в країні, вакцинації та трансформації медицини, повідомила прес-служба Всесвітньої організації охорони здоров'я України в Фейсбук.

"Доктора Ганса Клюге і доктора Гундо Вайлера, директора відділу CSE, зустрічали в аеропорту доктор Ярно Хабіхт, представник ВООЗ і голова представництва ВООЗ в Україні, і Віктор Ляшко, заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар України", - сказано в повідомленні.

Як повідомляється, протягом наступних кількох днів доктор Клюге зустрінеться з представниками українського уряду, ООН, партнерами з розвитку і представниками гуманітарних організацій. Також директор Європейського регіонального бюро ВООЗ зустрінеться з медпрацівниками, які перебувають на передовій у боротьбі з пандемією COVID-19 і відвідає лабораторний центр, де проводять тестування на COVID-19.

"На порядку денному - реагування на пандемію COVID-19 в Україні, вакцинація і трансформація системи охорони здоров'я", - зазначили в Бюро охорони здоров'я.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА