06:53 10.12.2020

У Києві продовжують блокувати будівництво Подільського мостового переходу

2 хв читати
У Києві продовжують блокувати будівництво Подільського мостового переходу

Блокування будівництва Подільського мостового переходу в Києві триває, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на інформацію КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Київ".

"Протестувальники продовжують перешкоджати будівництву об'єкта інженерно-транспортної інфраструктури загальноміського значення, законність спорудження якого підтверджена повним пакетом дозвільної та погоджувальної документації. Блокування проїзду будівельного і технологічного транспорту на вулицях Центральна Садова, Призалізнична та Дамбова до об'єкта "Будівництво Подільського мостового переходу через р.Дніпро в м.Києві" є абсолютно необгрунтованим і безпідставним", - йдеться в повідомленні в середу.

У КП наголошують, що зазначені вулиці мають статус доріг районного значення і належать до комунальної власності Києва.

Дирекція як замовник наголошує, що для будівництва будь-якого об'єкта інфраструктури, зокрема, для доставки будівельних матеріалів, використовується вся наявна дорожня мережа міста без конкретної прив'язки до вулиць, однак із урахуванням оптимальних маршрутів і дотриманням правил дорожнього руху.

"Важливо, що на зустрічах із громадою Русанівських садів фахівці Дирекції, проектних інститутів, Департаменту транспортної інфраструктури та депутати Київської міської ради інформували громаду щодо наявності у першопочатковому проекті мостового переходу місцевих проїздів у межах насипу на території Русанівських садів, із забезпеченням можливості з’їзду та заїзду на мостовий перехід", - йдеться в повідомленні.

У КП зазначають, що це ще раз доводить відсутність причин сьогоднішніх протестів, оскільки громада була ознайомлена з існуванням з'їздів з 2003 року.

"При цьому твердження активістів щодо планів будівництва з’їздів на Русанівські сади без продовження подальшої траси мостового переходу є необґрунтованими та безпідставними", - додають у Дирекції.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Морські дрони СБУ Sea Baby оснастили системами "Град", що підвищило їх ефективність, - джерело

Мінкультури вимагає позбавити екскерівника театру ім. Лесі Українки Резніковича звання академіка Нацакадемії мистецтв

У Покровську внаслідок російського удару двоє людей загинули, двоє поранені - прокуратура

АРМА: Процедуру продажу 112 картин Медведчука буде призупинено, їх передадуть до музею

На Харківщині від обстрілів постраждали дві жінки

Кількість постраждалих від сильної турбулентності в літаку Singapore Airlines збільшилася до 71 людини, одна людина загинула

Раді пропонують створити ТСК щодо використання коштів держбюджету на фортифікації та БПЛА

Окупанти вдарили по центру Чугуєва, постраждала жінка

Окупанти вночі обстріляли чотири громади Сумщини

На трасі Київ-Чоп у Львівській області ускладнено рух у зв'язку з ДТП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА