08:09 08.12.2020

У РФ продовжили заборону на масові заходи в школах через COVID-19 до кінця 2021р

1 хв читати
У РФ продовжили заборону на масові заходи в школах через COVID-19 до кінця 2021р

Постановою головного санітарного лікаря РФ Анни Попової до 1 січня 2022 року продовжено санітарно-епідеміологічні правила щодо організації роботи освітніх організацій і інших об'єктів соціальної інфраструктури для дітей та молоді, випливає з документа, опублікованого на офіційному інтернет-порталі правової інформації в понеділок.

Ця заборона стосується діяльності освітніх організацій, за винятком організацій середньої професійної та вищої освіти, і організацій додаткової освіти і організацій дозвілля, з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Зокрема, до кінця наступного року забороняється проведення масових заходів у школах, спортивних організаціях, спеціалізованих установах для неповнолітніх, організацій, які здійснюють проведення тимчасового дозвілля дітей у приміщеннях: в будівлях торговельних центрів, аеропортах залізничних вокзалів.

В обов'язкові правила діяльності таких організацій, включно зі школами і дитячими садами, також увійшли проведення обов'язкової термометрії, регулярне прибирання та провітрювання приміщень, ізоляція одних груп дітей від інших.

Розклад для занять повинен складатися таким чином, щоб мінімізувати контакти дітей: за кожним класом повинен бути закріплений свій кабінет.

Нині чинні правила про заборону проведення масових заходів у школах, дитячих садах були прийняті в червні і діяли до 1 січня 2021 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА