07:42 06.12.2020

Російські найманці 6 разів порушили режим тиші на Донбасі, зокрема з протитанкових ракетних комплексів

1 хв читати
Російські найманці 6 разів порушили режим тиші на Донбасі, зокрема з протитанкових ракетних комплексів

За минулу добу російські найманці шість разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, зафіксовано використання протитанкових ракетних комплексів і роботу снайперів, без втрат, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 5 грудня, було зафіксовано шість фактів порушення режиму припинення вогню ... Бойових втрат і поранень у результаті ворожих пострілів серед особового складу об'єднаних сил не було", - сказано в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбук у неділю.

Зокрема, з боку українських позицій недалеко від населеного пункту Шуми, противник вів вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї. Поблизу Водяного зафіксовано використання протитанкових ракетних комплексів.

У передмісті Авдіївки і поблизу Південного противник відкривав вогонь з підствольного гранатомета і стрілецької зброї. Поблизу Авдіївки і Мар'їнки російські найманці згодом використовували і снайперську зброю. "Вогнем українські військові зупинили зухвалі дії ворожих снайперів на обох напрямках", - наголосили в штабі.

"З початку поточної доби, 6 грудня, уздовж лінії розмежування спостерігається тиша, порушень домовленостей в районі проведення операції не виявлено", - сказано в повідомленні.

Джерело:

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА