07:57 04.12.2020

Волинець дезавуював повідомлення про загибель шахтаря на КЗРК, уточнивши про трьох гірників, які потрапили під обвал породи

1 хв читати
Волинець дезавуював повідомлення про загибель шахтаря на КЗРК, уточнивши про трьох гірників, які потрапили під обвал породи

Незалежна профспілка гірників України (НПГУ) оновила інформацію про надзвичайну подію на шахті "Тернівська", що входить до складу Криворізького залізорудного комбінату (КЗРК), де на глибині 1 383 м стався обвал гірської породи.

Як повідомив профлідер Михайло Волинець на сторінці в Facebook, з посиланням на рятувальників, під завалом опинилися троє людей.

"Бійці гірничорятувальної служби спрацювали оперативно - розібрали завал і витягли людей. Двоє постраждалих доставлені до медичного закладу. Третій від госпіталізації відмовився", - констатував Волинець.

При цьому він зазначив, що "багато в цій ситуації незрозумілого, сподіваюся на об'єктивне розслідування причин аварії".

Раніше в цей день він повідомив, що на "Тернівській" стався обвал гірської породи, за попередніми даними, з-під завалів дістали одну людину.

"З шахти "Тернівська" (ПАТ " Криворізький залізорудний комбінат ") повідомляють про обвал гірської породи на горизонті 1383 м. На місці обвалення працюють рятувальники. За попередньою інформацією з-під завалу дістали одну людину, інформацію про стан здоров'я уточнюємо", - написав уранці Волинець.

КЗРК спеціалізується на підземному видобутку залізної руди.

Шахти "Жовтнева", "Батьківщина", "Гвардійська" і "Тернівська" входять до складу ПАТ "КЗРК".

Компанії Starmill Limited належить 99,88% акцій комбінату.

КЗРК володіють група "Метінвест" і група "Приват". Операційне управління підприємством здійснює група "Приват".

Агентство "Інтерфакс-Україна" не отримало офіційної інформації про надзвичайну подію.

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА