17:52 02.12.2020

"Київстар" запустив послугу юридичної консультації

2 хв читати
"Київстар" запустив послугу юридичної консультації

Мобільний оператор "Київстар" запустив для абонентів послугу отримання юридичної консультації телефоном або на сайті - "Юрист онлайн".

Як повідомила прес-служба компанії в середу, користувачам послуги пропонуються юридичні консультації з питань у сімейному, спадковому, податковому праві, не пов'язаних із веденням бізнесу, з питань, пов'язаних із володінням і використанням автомобіля, нерухомості, комунальних послуг. Документи, які допомагає готувати юрист, - заяви, договори, позови, довіреності та інші.

Зазначається, що в рамках послуги є два варіанти підписки - "Юрист онлайн класичний" і "Юрист онлайн безлімітний".

"Юрист онлайн класичний" передбачає консультацію з трьох питань і підготовку трьох угод. Вартість передплати 30 грн на місяць. "Юрист онлайн безлімітний" - безлімітна кількість консультацій і підготовка до 10 правових документів, вартість - 50 грн на місяць.

Вартість передплати списується з мобільного рахунку абонента.

"Київстар" першим серед мобільних операторів України пропонує своїм абонентам віддалено отримувати юридичні послуги в ситуаціях, з якими кожен із нас може стикатися у повсякденному житті. Сьогодні, коли спілкування, робота, навчання переходять в онлайн, для "Київстар" важливо забезпечити клієнтам зручним способом отримувати необхідні для комфортного життя послуги. Так, ми вже запустили застосунок для медичних консультацій - Doctor online - і застосунок із тренуваннями для дому та спортзалу - Fitstar", - наводить прес-служба слова директора з маркетингу компанії "Київстар" Павла Данімана.

Партнером сервісу є ТОВ "Юридичні та податкові радники", яке надає консультації в галузі права, оподаткування, аудиту та інші.

"Для нас співпраця з "Київстар" - новий крок у розвитку нашого сервісу з надання юридичних онлайн-консультацій. Ми гарантуємо, що абоненти "Київстар" отримають лише кваліфіковану юридичну допомогу, адже кожну консультацію надає не просто юрист, а адвокат із ліцензією. Згідно із законодавством України кожен адвокат несе адміністративну та кримінальну відповідальність за надання консультацій, що виключає навіть теоретичну можливість, що консультація буде надана неякісно або некваліфіковано", - додав директор ТОВ "Юридичні та податкові радники" Руслан Клименко.

Для роботи з послугою необхідно подати заявку на її підключення, після чого приходить SMS-повідомлення з підтвердженням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уночі були атаковані енергооб'єкти на Сумщині, знеструмлена шахта в Донецькій - Міненерго

Росіяни обстріляли Торецьк, є загиблий - ОВА

Морські дрони СБУ Sea Baby оснастили системами "Град", що підвищило їх ефективність, - джерело

Мінкультури вимагає позбавити екскерівника театру ім. Лесі Українки Резніковича звання академіка Нацакадемії мистецтв

У Покровську внаслідок російського удару двоє людей загинули, двоє поранені - прокуратура

АРМА: Процедуру продажу 112 картин Медведчука буде призупинено, їх передадуть до музею

На Харківщині від обстрілів постраждали дві жінки

Кількість постраждалих від сильної турбулентності в літаку Singapore Airlines збільшилася до 71 людини, одна людина загинула

Раді пропонують створити ТСК щодо використання коштів держбюджету на фортифікації та БПЛА

Окупанти вдарили по центру Чугуєва, постраждала жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА