08:07 30.11.2020

Байден оголосив про створення першої команди з комунікацій Білого дому, що складається з одних жінок

2 хв читати
Байден оголосив про створення першої команди з комунікацій Білого дому, що складається з одних жінок

Джо Байден, кандидат від Демократичної партії, який оголосив про свою перемогу на виборах президента США, заявив про свій намір створити команду з комунікацій Білого дому, в якій ключові пости займуть жінки.

"Пряме і правдиве спілкування з американським народом є одним із найважливіших обов'язків президента, і на цю команду буде покладено величезну відповідальність за комунікацію американського народу з Білим домом. Я гордий повідомити сьогодні про першу команду з комунікацій, що складається тільки з жінок", - йдеться в заяві Байдена, опублікованій на сайті його перехідної команди.

Байден має намір призначити колишню главу прес-служби Держдепартаменту США Джен Псакі прес-секретарем Білого дому.

"Для мене велика честь знову працювати на Джо Байдена, людину, від імені якої я працювала під час адміністрації Обами-Байдена, коли він допомагав вести економічне відновлення, відновлював наші відносини з партнерами (виявляється, хороша практика) і привносив співчуття і людяність майже в кожну зустріч, на якій я була присутня", - написала в Twitter Дженніфер Псакі.

Байден також оголосив Кейт Бедінгфілд, яка працювала заступником керівника передвиборної кампанії Байдена, директором з комунікацій Білого дому.

Карін Жан-П'єр - колишній політичний аналітик NBC і MSNBC, що була старшим радником Байдена і начальником штабу його віце-президента Камали Гарріс, стане головним заступником прес-секретаря. Роль заступника директора з комунікацій Білого дому буде виконувати Пілі Тобар.

Тим часом, старший радник передвиборного штабу Байдена - Ешлі Етьєн, буде призначена директором з комунікацій Гарріс, а Симона Сандерс, яка раніше була прес-секретарем сенатора Берні Сандерса, займе пост старшого радника і головного прес-секретаря віце-президента.

Тим часом, Елізабет Александер, яка працювала старшим радником в передвиборному штабі Байдена-Гарріс, стане директором з комунікацій для майбутньої першої леді Джилл Байден.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Парламент Естонії підтримав закон про використання заморожених активів РФ на користь України

ХЕРСОН ПІД ОБСТРІЛОМ ВОРОГА - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Світові лідери шоковані замахом на Фіцо, бажають йому одужання

На Дніпропетровщині загинули двоє залізничників після обстрілів ворога

Ворог продовжує атаки вздовж майже всієї лінії фронту, на харківському напрямку зросла інтенсивність бойових дій

У Харкові внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено п'ятиповерхівку, двох людей госпіталізовано - Синєгубов

ЗМІ: Замах на прем'єр-міністра Словаччини Фіцо скоїв 71-річний письменник Юрай Цинтула

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалий - Синєгубов

З 00:00 і протягом доби 16 травня в усій Україні діятимуть графіки погодинних відключень

"Укренерго" запровадило з 19:25 до 22:00 контрольовані аварійні відключення для промислових і побутових споживачів у всіх регіонах країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА