07:39 27.11.2020

Російські найманці двічі порушили режим тиші на Донбасі

2 хв читати
Російські найманці двічі порушили режим тиші на Донбасі

За минулу добу російські найманці два рази відкривали вогонь по українських позиціях використовуючи кулемети і гранатомети, з початку поточної доби зафіксовано один обстріл, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 26 листопада, озброєні формування Російської Федерації і її найманці два рази порушили домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 ... Бойових втрат і поранень серед українських військових не було", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у п'ятницю вранці.

Зокрема, режим тиші був порушений в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Мар'їнки. На цій ділянці противник вів вогонь з великокаліберного кулемета. Недалеко від населеного пункту Старогнатівка зафіксовано застосування станкового протитанкового гранатомета.

У штабі зазначили, що постріли з боку супротивника не становили загрози для життя і здоров'я українських військовослужбовців, тому вогонь вони не відкривали.

"З початку поточної доби, 27 листопада, російсько-окупаційні війська і їхні найманці один раз відкрили вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї в передмісті Авдіївки ... Бойових втрат і поранень серед військовослужбовців об'єднаних сил немає", - наголосили українські військові.

У зведенні зазначається, що на інших напрямках уздовж лінії розмежування з початку доби порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

"Українські захисники повністю контролюють ситуацію і перебувають напоготові до негайного реагування на ймовірні виклики з боку супротивника", - констатували в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ДНІПРІ ЧУТИ ВИБУХИ, ПС ОГОЛОШУВАЛИ ПРО ПОВІТРЯНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли селище на Харківщині, поранені четверо співробітників амбулаторії - поліція

У Миколаєві - троє постраждалих від ударів РФ

Зеленський з огляду на ситуацію на Харківщині доручив перенести всі міжнародні заходи за його участю та опрацювати нові дати проведення

На харківському напрямку противник намагається закріпитися на досягнутому рубежі та здійснює перегрупування - Генштаб ЗСУ

Держприкордонслужба України рекомендує для перетину кордону з Польщею використовувати ПП "Смільниця", "Грушів" та "Угринів"

У Миколаєві два прильоти - обладміністрація

В Україні в четвер буде прохолодно, у п'ятницю розпочнеться потепління, місцями короткочасні дощі

ТЧХУ продовжує евакуацію жителів населених пунктів, розташованих на лінії вогню противника в Харківській області

У Миколаєві пролунав вибух - мер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА