12:37 22.11.2020

ЦВК Грузії оприлюднила підсумки другого туру парламентських виборів – у всіх 17 мажоритарних округах перемогли кандидати "Грузинської мрії"

1 хв читати
ЦВК Грузії оприлюднила підсумки другого туру парламентських виборів – у всіх 17 мажоритарних округах перемогли кандидати "Грузинської мрії"

Центральна виборча комісія Грузії в неділю оприлюднила попередні дані результатів голосування в другому турі парламентських виборів у 17 одномандатних виборчих округах, згідно з якими в усіх 17 округах перемогли кандидати в мажоритарні депутати від правлячої партії "Грузинська мрія".

"Вибори, що відбулися в суботу, пройшли в спокійній обстановці без будь-яких серйозних порушень", – сказала на брифінгу виконувач обов'язків прес-спікера ЦВК Натія Іоселіані.

Кандидати восьми опозиційних партій, що пройшли до парламенту, на знак протесту через "сфальсифіковані владою" 31 жовтня вибори, що відбулися в суботу мажоритарних виборах не брали участь.

"У новому парламенті правляча партія "Грузинська мрія" отримає 90 депутатських мандатів, а вісім опозиційних партій – 60 мандатів. Ми знову пропонуємо опозиції відмовитися від бойкоту і повернутися до політичної діяльності в парламенті", – заявив журналістам виконавчий секретар "Грузинської мрії" Іраклій Кобахідзе.

Наступного тижня за посередництва акредитованих у Грузії дипломатів відбудеться третя зустріч представників опозиції та "Грузинської мрії". На попередніх двох зустрічах лідери опозиції вимагали призначення нових парламентських виборів, в іншому разі вони відмовляються визнавати підсумки виборів, що відбулися 31 жовтня, і отримувати депутатські мандати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ліхтенштейн візьме участь у Саміті миру та підтримав створення Реєстру збитків і спецтрибуналу щодо злочину агресії проти України - Зеленський

У Миколаєві кількість постраждалих від ракетного удару збільшилася до 6 осіб - ДСНС

У Херсоні від авіаудару постраждали 7 осіб, серед них 15-річний підліток - Прокудін

У Херсоні поранено п'ятьох людей після авіаційного удару РФ - попередня інформація

Блінкен: Рішення про переговори має приймати Україна, а не США чи будь-яка інша країна

Армія РФ завдала авіаційного удару по Херсону, є постраждалі - Прокудін

Кількість постраждалих у Миколаєві збільшилася до 5 осіб - ОВА

ЗСУ частково витіснили окупантів із Вовчанська, ворог атакує на куп'янському та покровському напрямках - Генштаб ЗСУ

ДБР розслідує обставини загибелі курсанта Одеської академії під час стрибка з парашутом

США виділяють додаткові $2 млрд на військову допомогу Україні - Блінкен

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА