07:14 17.11.2020

Байден закликав Трампа до взаємодії з COVID-19

2 хв читати
Байден закликав Трампа до взаємодії з COVID-19

Кандидат від Демократичної партії, який оголосив про свою перемогу на виборах президента США, Джо Байден попередив, що небажання Дональда Трампа прийняти результати виборів 2020 року може перешкодити новій адміністрації в боротьбі з коронавірусом.

"Ще більше людей може загинути, якщо ми не будемо координувати свої дії", - сказав Байден журналістам у понеділок на прес-конференції в Делавері.

Він зазначив, що координація дуже важлива і повинна бути налагоджена якомога швидше.

Байден заявив, що якщо чекати до його інавгурації, яка відбудеться 20 січня, то план з розповсюдження вакцини від коронавірусу відстане на півтора місяця.

"Було б набагато простіше, якби президент (Трамп - ІФ) брав участь", - зазначив Байден.

Він також похвалив губернаторів-республіканців, які зажадали від громадян своїх штатів носити маски, виділивши Дуга Бургума з Північної Дакоти, Гері Герберта з Юти і Майка Девайна з Огайо.

Байден розкритикував радника Трампа з коронавірусу Скотта Атласа за те, що той закликав людей у Twitter "повстати" проти наказів губернаторів про обов'язкове носіння масок.

Він охарактеризував економіку США як таку, що "балансує на межі".

На його думку, відновлення американської економіки залежить від повернення робочих на місця, а це можливо після перемоги над COVID-19.

Кандидат у президенти США закликав Конгрес прийняти пакет заходів щодо боротьби з коронавірусом.

"Ми можемо надати негайну допомогу, і це потрібно зробити швидко", - сказав Байден.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА